WIE WIJ ZIJN:

Bakkerij Liesenborgs is van een eenmanszaak met enkele personeelsleden op meer dan 25 jaar uitgegroeid tot een zaak met 35 medewerkers en standplaatsen op de meeste Limburgse markten. 

Bakkerij Liesenborgs wil herkenbaar zijn als een toegankelijke, vriendelijke bakker in ieders buurt. Wij bieden eerlijke, lekkere producten aan en kiezen bewust voor kwaliteitsvolle ingrediĆ«nten die op een traditionele, ambachtelijke manier worden verwerkt. 

IngrediĆ«nten worden met zorg uitgekozen, melen voor de verschillende broodsoorten worden in de bakkerij zelf samengesteld, degen worden langzaam gekneed. Onze broden en broodjes zitten dan ook vol met vezels, mineralen en vitaminen en dragen bij tot een gezonde, evenwichtige levensstijl. 

Door onze traditionele recepten en ambachtelijke werkwijzen, door ons brood op steen te bakken, verkrijgen we unieke, smaakvolle broden, broodjes en koffiekoeken. 
We zijn pas gestart in een nieuwe bakkerij waardoor we nog meer kunnen inzetten op nieuwe trends, ontwikkelingen en een gezonde levensstijl, steeds trouw aan het ambachtelijke.

We willen dan ook meer inzetten op seizoensgebonden producten. 

Onze medewerkers zijn trots op hun werk en doen dit met hart en ziel! Ze bedienen onze klanten op de lokale markten op een warme, vriendelijke manier! Met proeverijen en acties willen we voor een gezellige sfeer zorgen, waardoor onze klanten met plezier terugkomen.

Andy en Anja Liesenborgs
Bakkerij Liesenborgs